Adnan A.Ş. Ortaokulu

Vizyon: Demokrasiyi temel ihtiyaç kabul eden, çevresinde eğitim, bilim ve kültür yuvası haline gelen, öğrencilerine her türlü fırsatı veren bir okul olmak.

Misyon: Bizler; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve günlük hayatta yabancı dil bilgisi ve konuşma becerisi kazandırmak için varız.

Başarılar: 2019

Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: 2019-2020 eğitim öğretim yılı için, Gaziantep Spor Lisesine giriş sınavlarında yetenekleri ile başarılı olan 2 öğrencimiz sınavları kazanarak okula girme hakkını kazanmışlardır. Öğrencilerimizden, Şubat-2020 de 205 lisanslı sporcumuz olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler: Bu Benim Eserim ve Tübitak Bilim Şenlikleri okulumuzda her yıl düzenlenmektedir.Çok sayıda Öğretmen ve Öğrencilerimiz bilimsel etkinliklere müracaat etmektedirler. Teknofast 2020 müracaat 4 adet çalışma ile olmuştur.
Proje Çalışmaları: Teknofest Müracaatları 2021 yılında 14 proje müracaatı olmuştur. 2022 yılı müracaatları 20 proje ve üzeri olacaktır. Bu Benim Eserim Ve Tubitak projeleri için her yıl öğrencilerimiz müracaat etmektedirler.

WEB - https://adnanasoo.meb.k12.tr

Adres - SARIGÜLLÜK MAHALLESİ M.ÖMER ARPACIOĞLU CADDESİ NO14 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Sarıgüllük Mahallesi M.Ömer Arpacıoğlu Caddesi No:14 Şehitkamil/Gaziantep

Ulaşım Okulumuz il merkezinde bulunmakta ulaşım çok kolaydır. Otobüs, Minibüs ve Tranvay ile ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gaziantep İl Merkezine uzaklık 2 km dir. Gaziantep Üniversitesine uzaklık 5 km dir.