Okulumuz bahçesindeki basketbol oyun alanı üzerinden geçen elektrik kablo hattı ; Tedaş Yetkilileri tarafından kesilerek alındı. Bahçe dışında okul önündeki ağaçlardan kablolara uzanan ağaçlar Tedaş Görevlileri tsarafından budama ve kablolara giren dalların kesimi yapıldı.

03.12.2022 383

Okulumuz bahçesindeki03-12-202203-12-202203-12-202203-12-2022 basketbol oyun alanı üzerinden geçen elektrik kablo hattı ; Tedaş Yetkilileri tarafından kesilerek alındı. Bahçe dışında okul önündeki ağaçlardan kablolara uzanan ağaçlar Tedaş Görevlileri tsarafından budama ve kablolara giren dalların kesimi yapıldı.